Pensionat Soltägtgården

ANNONS


Pensionat Soltägtgården erbjuder en idyllisk oas som andas historia och natur i en rofylld miljö. Gården uppfördes i början av 1900-talet av konstnären Harald Andrén och har sedan 1948 tjänat som ett välkomnande pensionat för gäster från både när och fjärran.

Under 2000-talet genomgick hela gården en omfattande men varsam renovering av samtliga byggnader för att bibehålla sin unika sekelskiftescharm, men med modern standard. I de historiska byggnaderna finns idag moderniteter som bastu och relaxavdelning, Wi-Fi, samt utrustning för mindre konferenser eller högtidsstunder.

Med boenden i genomgående hög standard kombineras här idag pensionatstradition med modern bekvämlighet och komfort.
På Soltägtgården bor du som gäst antingen i huvudbyggnadens varsamt renoverade dubbelrum, där flera har utsikt över Siljan och vissa även egen balkong, eller så kan du koppla av för dig själv, eller med familjen, i en egen lägenhet i ett separat annex.

Om morgonen dukas den gedigna frukosten upp i matsalen. Njut av hembakt bröd, pålägg, juice, nybryggt kaffe och mycket mer som hör frukosten till medan du förlorar dig i den förtrollande utsikten över Siljan.
Kom för de spektakulära solnedgångarna över sjön, stilla dagar med naturen runt hörnet och Tällbergs rika utbud av kulturhistoria. Stanna för en natt, eller för flera.

Varmt välkommen till Soltägtgården!


BESÖKSINFORMATION


Öppna i Google Maps